Team

Kees Smit

Functie:
Geboortedatum:
Lekkerste product:
Brood- en banketbakker
16-03-1985
Tompoes
"De kracht van 2in1 is de goede kwaliteit, de uitstekende service en bovenal dat altijd alles vers is."

“Ik ben Kees Smit geboren op 16-03-1985. Als 16 jarig jongetje kwam ik tijdens mijn stage terecht bij bakkerij Klaas Tol. Het was waarschijnlijk geen toeval dat de eigenaar Jannie Tol die mij in die jaren daarna zou opleiden, zelf was opgeleid als elektricien door mijn opa aan wie ikzelf ben vernoemd. Bakkerij Klaas Tol werd in 2003 overgenomen door Harry&Sandro en vanaf dat moment kwam ik daar in dienst als broodbakker. Er werd mij toen gevraagd of ik interesse had om samen met Harry een bakkerij te beginnen. Het idee was om een moderne bakkerij te realiseren in het hartje van Volendam. En zo is in 2006 samen met bakkerij Theo Veerman ‘De Gezonde Apotheek’ de Nieuwe bakkerij 2in1 ontstaan! Inmiddels ben ik alweer bijna 12 jaar eigenaar van dit mooie bedrijf. De kracht van 2in1 is de goede kwaliteit, de uitstekende service en bovenal dat altijd alles vers is. Tijdens onze openingstijden zijn er altijd bakkers aanwezig die klaar staan om direct gebak te maken als daar om gevraagd wordt. Ons motto is dan ook; altijd alles vers tot 6! Zelf vind ik onze traditionele tompoes het lekkerst!”

Kees Smit

Hein Kroon

Hein Kroon
"We maken alles zelf op het gebied van brood en gebak"

“Ik ben Hein Kroon, geboren in 1966. Na de LTS succesvol te hebben afgerond, ben ik 3 jaar werkzaam geweest als timmerman bij KBK. Op 13-jarige leeftijd ben ik als hulp begonnen bij Banketbakkerij de Gezonde Apotheek. Tijdens mijn periode in de bouw heb ik mijn bijbaantje behouden. Al snel wist ik dat ik het roer wilde omgooien en dat ik graag verder wilde als banketbakker. Van de Gezonde Apotheek aan de Rokersgracht naar Bakkerij 2 in 1 aan de Zeestraat. Tijdens mijn werkperiode hier heb ik verschillende cursussen gedaan. Van banket-  en Hygienecursussen, tot praktijkopleider en BHV verlener. We werken hier met een heel leuk team. De kracht van 2 in 1 is dat we alles zelf maken op het gebied van brood en gebak. Dat is in deze tijd uniek. De producten zijn van topkwaliteit en het assortiment is heel uitgebreid. Ik hoop dat ik nog heel lang mijn steentje mag bijdrage aan dit prachtige bedrijf om het nog verder door te laten groeien.”

Functie:
Geboortedatum:
Lekkerste product:
Banketbakker
25-09-1966
Tompoes

Edwin Schokker

Functie:
Geboortedatum:
Lekkerste product:
Broodbakker
02-12-1988
Appeltaart
"Bijna alle wensen van de klant kunnen worden vervuld"

“Mijn naam is Edwin Schokker en ik ben geboren op 02-12-1988. De scholen waar ik gestudeerd heb waren de Hubertus vakschool en daarna verder op het ROC brood en banket aan de Elandsgracht te Amsterdam. Daar heb ik uiteindelijk mijn diploma niveau 3 Allround brood en Banket gehaald. Mijn functie bij 2in1 is zorgen dat er elke dag het lekkerste brood op de plank ligt. Dat is iets wat niet gaat vervelen want je maakt elke keer weer van iets wat er niet is binnen een paar uur naar een prachtig stukwerk. Zelf heb ik het enorm naar me zin in dit bedrijf want we werken met een jong gedreven team, er is veel flexibiliteit voor productontwikkeling en er wordt geluisterd naar nieuwe ideeën. Volgens mij is de kracht van 2in1 dat bijna alle wensen van de klant vervuld kunnen worden door het zeer uitgebreide assortiment en het feit dat er altijd een bakker aanwezig is om het te maken. Mijn favoriete product is de appeltaart omdat we die zelf hebben ontwikkeld en daar de juiste smaak aan hebben gegeven.”

Edwin Schokker

Rick Tol

Rick tol
"Het mooiste van het vak vind ik het maken van producten van begin tot eind"

“Mijn naam is Rick Tol, geboren in 1996. Tijdens mijn bakkersopleiding ben ik in 2015 in dienst getreden bij Bakkerij 2 in 1 als broodbakker, waarna ik mijn opleiding heb afgerond in 2017. Ik ben samen met mijn collega verantwoordelijk voor de broodproductie. De werksfeer bij Bakkerij 2 in 1 is uitstekend. Ik heb het dan ook heel erg naar mijn zin. Het mooiste van het vak vind ik het maken van producten van begin tot eind. De kracht van het bedrijf is dat op elk moment van de dag alles vers is!”

Functie:
Geboortedatum:
Lekkerste product:
Broodbakker
1996
Tompoes

Stefan Bond

Functie:
Geboortedatum:
Lekkerste product:
Banketbakker
13-03-2000
Tompoes
"We werken met een jong en gezellig team, met af en toe een grap en een grol"

“Mijn naam is Stefan Bond, ik ben geboren op 13-3-2000. Ik werk nu bijna 2 jaar met veel plezier bij Bakkerij 2 in 1 en volg daarnaast nog de opleiding brood & banket. Deze hoop ik dit jaar af te maken. Het grootste gedeelte van de week sta ik beneden in de banketbakkerij en maak ik al onze lekkere taartjes. De rest van de tijd sta ik boven in de broodbakkerij en doe ik vooral al het voorbereidende werk. Ik maak onder andere onze lekkere cake. Ik ben bakker geworden omdat ik al van kleins af aan met veel plezier thuis allerlei lekkere dingen maak. Op het Don Bosco College heb ik dan ook de richting Horeca & Toerisme gevolgd. Het mooie van het bakkersvak vindt ik het maken van allerlei lekkernijen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. We werken met een jong en gezellig team, met af en toe een grap en een grol. Elke dag ga ik met een goed gevoel aan het werk. De kracht van Bakkerij 2 in 1 is dat alles elke dag vers in de winkel ligt en bijna alle wensen kunnen worden vervuld.”

Stefan Bond

Michel Dijkstra

Michel Dijkstra
"Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk"

“Mijn naam is Michel Dijkstra, ik ben geboren op 6 september 1999. Ik ben leerling bakker bij Bakkerij 2in1. Voor mijn opleiding heb ik 2 jaar stage gelopen bij  2 in 1. Daarna ben ik in 3 maanden in dienst geweest bij Bakkerij Mastenbroek. Toen er een vacature bij 2 in 1 vrijkwam heb ik meteen gesolliciteerd en ben ik aangenomen. Mijn functie is brood en banket bakken. Mijn passie ligt in het bijzonder bij brood bakken. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. De kracht van 2 in 1 is volgens mij de goede kwaliteit, het uitgebreide assortiment en de gezellige werksfeer.”

Functie:
Geboortedatum:
Lekkerste product:
Banketbakker
06-09-1999
Tompoes
Winkeldames met naam