Nieuws

In verband met de havenfeesten gaat de winkel dit weekend eerder dicht. Vrijdag gaan wij om 17:00 uur dicht en zaterdag om 15:00 uur. De ijssalon blijft natuurlijk wel gewoon geopend!

Eindelijk is het weer zover! Vanaf vrijdag 1 april gaat onze ijssalon weer open met 24 wisselende smaken in de vitrine. Ambachtelijk Italiaans schepijs met vers fruit en verse boeren melk. We hebben een leuke openingsactie! Kom je gezellig langs? Tot dan!
Horecatijger

Wij zijn op zoek naar een echte horecatijger die ons terras deze zomer wil gaan leiden!
Terras

Onze terrasvergunning is binnen! En zoals het eruit ziet mogen de terrassen binnenkort weer open!
Valentijn

Liefde gaat door de maag! Wij hebben weer een groot assortiment Valentijn lekkernijen.
Kersttafel

Wat is er gezelliger dan samen met je gezin genieten van een mooi gedekte tafel bomvol met lekkers? Bakkerij 2in1 mag niet ontbreken tijdens jouw kerst!
Sinterklaas bij Bakkerij 2in1

Oh kom er eens kijken… Wat er allemaal in onze winkel ligt! Een greep uit ons Sinterklaas assortiment! In de winkel verkrijgbaar, maar ook in de webshop!
Win! Half jaar lang gratis brood

Bij aankoop van brood in onze winkel of in onze webshop maakt u direct kans om te winnen. De actie geldt de hele maand november.
Communie

Doet uw zoon of dochter binnenkort de Eerste Heilige Communie? Wij verzorgen graag feestelijke taartjes en gebakjes voor deze bijzondere dag!